هفت نکته دم کردن قهوه

  • هفت نکته دم کردن قهوه:
  • 1. جوشیدن باعث تلخی می شود؛ پس، هرگز قهوه را نجوشانید.
  • 2. قهوه را دوباره گرم نکنید. هر بار، آن را تازه درست و سرو کنید.
  • 3. از آب تازه و سرد استفاده کنید.
  • 4. از تفاله های قهوه دوباره استفاده نکنید. آنچه باقی مانده، اجزای تلخ و نامطبوع قهوه است.
  • 5. از "سا"یی مناسب قهوه سازتان استفاده کنید. اگر سای قهوه خیلی ریز باشد، باعث استخراج بیش از حد عناصر قهوه و تلخی شده، مجاری قهوه ساز را به مرور مسدود می کند. اگر سای قهوه خیلی درشت باشد، باعث آبکی و رقیق شدن قهوه می گردد.
  • 6.برای بهترین نتایج توصیه می کنیم که به ازای هر 180 میلی لیتر آب از 10 گرم قهوۀ آسیاب شده استفاده کنید.
  • 7. قهوه را تنها برای مدت 20 دقیقه می توان، بر روی اجاق گاز یا اجاق برقی، گرم نگه داشت و، پس از آن، عطر و طعم قهوه رو به افول و نامطبوع شدن می گذارد.
/ 1 نظر / 6 بازدید

سلام اگرمایلید تبادل لینک کنیم . ♥♥راهنمای سفرهای خارجی♥♥ http://worldguides.persianblog.ir/